Gestalt / čuječnostna

Psihoterapija

’Življenje ni problem, ki ga je potrebno rešiti, ampak resničnost, ki čaka, da jo doživimo.’
– Soren Kirkegaard

O terapiji

Ljudje se rodimo z viri in sposobnostmi imeti izpolnjujoče odnose z drugimi in živeti polno in kreativno življenje. Vendar pa v otroštvu in včasih tudi kasneje pogosto nekaj zmoti ta proces, tako da obtičimo v rigidnih vzorcih in prepričanjih o sebi.

V terapiji skupaj raziskujeva in odkrivava, kako ti vzorci še vedno aktivno vplivajo na vaše življenje v sedanjosti. Nudim vam podporo pri iskanju novih in bolj kreativnih načinov za reševanje problemov ali krize, s katero se soočate.

Vzorci, ki so prisotni v naših odnosih – s prijatelji, družino, sodelavci in tudi s samim sabo, so ključ do tega, kdo smo in kako se počutimo. To vključuje najin odnos tukaj, morda še posebej najin odnos, saj bova govorila o globljih temah in občutjih. Zato boste opazili, da pogosto posvečam pozornost dogajanju med nama in enako k temu vabim tudi vas.

Cilj najine terapije je, da skozi zavedanje, raziskovanje in preskušanje novega ponovno oživite prekinjene ali blokirane procese in prepoznate nove možnosti, spet čutite in uporabite svojo življenjsko energijo za uresničenje svojih ciljev in zadovoljevanje potreb. Rezultat je večja spontanost, svoboda izbire, živost in kreativnost ter več notranje in zunanje podpore.

Skozi dialog se srečava kot dve enakovredni osebi, se osredotočava na kontakt in procese v tem trenutku “tukaj in zdaj”, tj. na misli, čustva in telesne občutke. Ob uporabi različnih kreativnih medijev in eksperimentov ozaveščate in raziskujete sebe v odnosu. Tako se lahko doživite v novi, bolj ozaveščeni obliki in spremembe vključite v svoje življenje.

Vabljeni!

O cenah